Aragosta Hotel kerkon te punesoje recepsioniste Full-time ose Part-time

Kriteret e pozicionit te punes:

  • Njohja e gjuhes angleze dhe italiane
  • Vendbanimi ne Durres
  • Disponueshmeria per te punuar ne turne.
  • Eksperience e ngjashme

Tel: +355682058073

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355682058073
  • Profili Bar Kafe, Hoteleri, Restorante, Turizem