Rafaelo Resort kerkon te punësojë Ekonomist/e 227 views1 application

Detyrat

 • Rregjistrimin e shitjeve dhe blerjeve;
 • Rakordim Klient;
 • Te asistoje ne te gjitha proceset ditore te punes;
 • Rakordimin me Magazinen;
 • Inventarizime.

Kualifikimet

 • Të ndjekë ose përfunduar arsimin e larte në fushën e ekonomisë.
 • Të ketë njohuri në përdorimin e programit Financa 5.0.
 • Të ketë njohuri në perdorimin e paketës Office.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Te jetë korrekt dhe i disiplinuar.
 • Të dije të punojë në grup dhe fleksibel gjatë orarit të punes dhe në zhvillimin e punës.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Tel/Mob 0672011033
 • Profili Hoteleri