Rafaelo Resort

Follow

Rafaelo Resort

Company Information

  • Total Jobs 2 Jobs
  • Tel/Mob 0672011033
  • Profili Hoteleri

About Us

Rafaelo Resort, si pjesë e Rafaelo Group 2002 në Shqipëri, ofron një ambient të shkëlqyeshëm pune në industrinë e akomodimit. Si hoteli i parë 5 yje në këtë zonë dhe me një brand ndërkombëtar Maritim, stafi ka mundësinë e një përvoje të pasur në fushën e shërbimeve të hotelerisë me standarde ndërkombëtare. Ne ofrojmë pozicione të vazhdueshme gjatë vitit për punonjësit, si dhe mundësi për trajnime sipas standardeve globale të hoteleve.

Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e Rafaelo Resort.