PUNONJESE MAGAZINE 62 views

Tirane, ofroj vend pune PUNONJESE MAGAZINE

Royal shpk, ndermarrja e mirënjohur që prej vitit 1994 në tregun shqiptar për shperndarjen e markave: Sterilgarda, Tusce, Sammontana etj,
shpall vendin vakant të punes.

Pozicioni që ofrohet : Punonjese Magazine

Aftësite:

• Të jetë e gatshme dhe e afte te punoje ne grup.
• Të jetë e sjellshme dhe e komunikueshme me koleget.

Kriteret:

• Te kete perfunduar arsimin e mesem.
• Te jete me banim ne pozicion te favorshem me vendodhjen e kompanise.
• Mosha mbi 30 vjec.

Kushtet e punes:

• Duhet te punoje ne magazine ne temperature ambienti.
• Sistemim produktesh
• Vendosje kontraetiketash
• Pastrim te ambjenteve te punes, etj.

Të interesuarit mund të dergojnë CV-në e tyre në adresen e e-mailit: burimetnjerezoreroyal@yahoo.com

Vetem kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen.

Ju lutemi percaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni.

Adresa e kompanisë:
Km i 6-të i autostrades Tirane-Durres, Tirane.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Km i 6 Autostrada Tirane-Durres, Rr M Kellici, Nr 11 Tirane, Kashar
  • Tel/Mob +355 68 20 227 13
  • Profili Tregti