Punonjës në repartin e produkteve të freskta 255 views

Supermarketi BioJu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore.
Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit. Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershën në biznes.

Aktualisht kompania po kërkon të punësojë punonjës në repartin e produkteve të freskta.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 

 • Kontrollon muralin, banakun dhe dhomën ftohëse.
 • Mban nën kontroll pastërtine e vendit dhe mjeteve të punës
 • Monitoron shitjen dhe furnizimet e produkteve të fresketa.
 • Mban nën kontroll skadencat.
 • Kontrollon dhe mban shënim firot e produkteve
 • Kontrollon dhe menaxhon produktet me stok të lartë dhe propozon menaxherit për zgjidhje.
 • Shikon dhe menaxhon produktet me sasi të mëdha
 • Menaxhon ankesat dhe kërkesat e klientit dhe vë në dijeni menaxherin për to.

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 1 vit eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
 • Mosha nga 25 deri në 40 vjeç

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
 • Profili Supermarket