Punonjes i specializuar ne ndertim 36 views

Ofrohet vend pune si punonjes i specializuar ne ndertim (Hekurkthyes, Suvaxhi, Karpentier etj) .

Kriteret dhe Kualifikimet:

1. Te jene te pajisur me deshmi te Aftesise Profesionale.
2. Te kete mbi 2 vjet eksperience ne kete fushe.
3. Aftesi te perballoje cdo lloj situate ne pune ,aftesi shume te mira komunikimi dhe te punuari ne grup.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e emailit: hr@liqeni7.al ose te telefonojne ne +355682024508
Faleminderit,
“LIQENI VII” sh.a)

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës
  • Profili Ndertim