Punojes Rrobaqepesie 13 views

Kerkojm te punesojm rrobaqepse ne proceset
1)Lineare
2)Syzatore ,
3)Kopertur

•Kontrollore Cilesie

Kushte shume te mira pune
Pagat shume te mira dhe ne rritje ne varsi te eksperinces
Siguracione te paguara nga kompania

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job