PUNO ONLINE Në Shqipëri apo në Europë LR HEALTH & BEAUTY na jep mundësinë: 💥Ide biznesi💻💵 ( shitje te drejtperdrejta dhe nework marketing) Të fitoni të ardhura pa limit, të krijoni biznesin tuaj (me një investim modest) 88 views

Job Expired

PUNO ONLINE  Në Shqipëri apo në Europë

LR HEALTH & BEAUTY  na jep mundësinë:
💥Ide biznesi💻💵

( shitje te drejtperdrejta dhe nework marketing)

Të fitoni të ardhura pa limit, të krijoni biznesin tuaj (me një investim modest).

Për të gjitha ju zonja, zonjusha  që doni të ndryshoni të ardhmen tuaj .
Mundësi për të fituar makinën.
Trajnime ,evente ,udhëtime falas.

Për më shumë informacion më kontakto :
Instagram: lr_ida_beauty
WhatsApp : +355688098496

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 150 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim