Eja ne OAS ! Puno me me te miret! New 1305 views12 applications

Oas Call, Call Center i profilizuar ne sherbime outbound kerkon Operatore te gjuhes ITALIANE

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
– Njohuri te mira te gjuhes Italiane ;
– Aftesi te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
– Disponibilitet ne orar 4, 6, 8 ore

Ofrojme:

 • Paga nder me te larta ne treg
 • Ora e punes duke filluar nga 300-500 leke
 • Kontrata nga 10-40 euro
 • Bonuse konkuruese
 • Ofrohet smart working
 • Rroge e 13-te
 • Dita e ditelindjes pushim
 • Fundjava pushim

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:
Email: hr@oascall.al
Tel. 0695488484

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Ramazan Demneri
 • Tel/Mob 0695488484
 • Profili Call Center