Punëtorë Prodhimi & Montimi Tabelash 95 views

Job Expired

F&M Reklama është një nga kompanitë kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri,
e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen:
tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D,
punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante,
stenda promocionale, artikuj promocionalë, reklama elektronike etj.

F&M REKLAMA KËRKON TË PUNËSOJË PUNËTORË PRODHIMI OSE MONTIMI

Kërkesa:

– Të njohë mirë dhe të ketë punuar me vegla pune si: trapan, gur fresibël, vidator etj
– Preferohet 25 – 40 vjeç
– Me leje drejtimi klasi B
– Të ketë dëftesën e shkollës së mesme
– Të njohë mirë kushtet dhe mjetet e sigurisë në punë

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin: 068 40 64 189

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Prush, Vaqarr, Tirana, Albania
  • Profili Marketing