Punëtor në Linjë Prodhimi 105 views1 application

Job Expired

1. Objektiva dhe Përgjegjësitë Kryesore:
-Prodhim, Lyerje, Paketim, Sistemim dhe ngarkim te profileve te aluminit

2. 
Kualifikime/Kërkesa:
Kandidatët duhet të përbushin kriteret që vijojnë:
a. Edukimi:
– te kene përfunduar ciklin e detyrueshem 9-vjecar
b. Eksperiencë pune:
-Nuk ka nevoje per eksperience
-Preferohen kandidatë te moshës nga 20 deri 55 vjeç
c. Kualifikimetë tjera:
-Njeh dhe zbaton rregullat e sigurimit teknik

3. Kompania Ofron:
-Transport vajtje -ardhje nga Qendra & Unazen e Madhe te Tiranes
-Puna behet me turne
-Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte)
-Nese punohet ore jashte orarit, diten e Shtune ose te Diele paguhet ekstra sipas Kodit te Punes
-Paga e gjitha e deklarur ne Tatime dhe e paguar ne Banke plus sigurimet e plota te paguara nga Kompania
-Page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh
-Pushime vjetore 28 dite kalendarike
-Festa Zyrtare pushim
-Mbulim privat shendetesor falas.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë – Durrës, km 7
  • Profili Prodhim/Perpunim