Punetor Montimi per tabela, printime, letra murale 50 views

Job Expired

F&M Reklama me një eksperiencë 14-vjeçare në industrinë e Reklamave, Printimeve dhe Produkteve Promocionale në Shqipëri, ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh si: reklama ndriçuese, printime dixhitale në format të gjerë, gërma 3D, tabela/ekrane LED, totem/billboard, karburante, produkte promocionale etj.

Kompania në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj, kërkon të shtojë stafin në Departamentin e Prodhimit në pozicionin Punëtorë Montimi.

Kërkesat:

 • Të ketë eksperiencë në montime të ndryshme në terren;
 • Të ketë punuar me vegla pune si trapan, fresibël/troko, vidator, saldatriçe etj.
 • Të mos ketë problem punën në lartësi (skelë, vinç etj.);
 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme;
 • Të ketë patentë klasi B;
 • Mosha 25-40 vjeç;

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin: 067 60 42 013

Fjalë kyçe: punetor, punetore, montim, montues, reklama, tabela, adeziv, saldim, saldator, fasade, fasada, kondicioner, kondicionim, prodhim, baner, adeziv, leter muri, leter murale, ngjitje, vegla pune, teknik, usta, ndihmes, specialist.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Prush, Vaqarr, Tirana, Albania
 • Tel/Mob 067 60 42 013
 • Profili Marketing