Punëtor Magazine/Pirunist 72 views

Job Expired

Infosoft Systems Sh.p.k kërkon të punësojë:

Punëtor Magazine/Pirunist
Kërkesa për kandidatët:

Arsimi i mesem – i preferueshem
Experience pune ne magazine si pirunist – e preferueshme
I shkathët dhe i afte fizikisht per te perballuar volum pune
Të jete i pajisur me dëshmi për drejtim piruni – e preferueshme
Aftesi te mira komunikuese

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumente te tjera që vërtetojne kualifikimet tuaja në adresën e email: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
  • Profili Informatike/IT/Software