Punëtor Magazine 79 views

Job Expired

ITD shpk, kërkon të punësojë:

Punëtor Magazine

Detyrat:

 • Eshte pergjegjes direkt per ngarkim – shkarkimin e mallit qe vjen per llogari te ITD Shpk
 • Eshte pergjegjes per sistemimin e magazinave te ITD sa here qe kerkohet.
 • Miremban mjetet e punes dhe kujdeset qe ne fund te dites se punes ato jane magazinuar ne vendin e duhur.
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar jashtë orarit
 • Të jenë te shkathët dhe pa probleme shëndetësore

Kualifikimet:

 • Me prioritet te kete patente te klasit B dhe te kete eksperience ne drejtim te furgonit
 • Arsim i mesem ose i larte
 • Te kete pervoje ne magazinim

Vendodhja:
Kilometri i pare Tirane – Durres

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumente te tjera që vërtetojne kualifikimet tuaja në adresën e email: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software