Punetor Dyqani 24 views

Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per pikat e saj te shitjes te Zogu I Zi dhe Porcelan:

Punetor Dyqani

Detyrat/Pergjegjesite

 

 • Përgjegjës për ngarkim-shkarkimin e makinave
 • Pergjegjes per marrjen e porosive, përpunim e fletë-ngarkesave, ambalazhimin e produkteve;
 • Përgjegjës për vendosjen e materialeve të ardhura për në destinacionin e tyre në magazinë sipas emërtimit, bar-kodit, skadencës;
 • Kryen kontrollin dhe inspektimin e materialeve të stokut nga defektet dhe dëmtimet;
 • Ndihmon në mbajtjen e të dhënave të stokut.

 

 

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

 

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem
 • Te jete deri 20-45 vjec
 • Te kete aftesi te mira
 • Person energjik, korrekt dhe I sjellshem.
 • Te kete aftesi per te punuar ne Grup.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :

Email: punesime.al@gmail.com, WhatsApp +355692033137 ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.

 

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë