PUNESOHU NE KROACI ME KONTRATE PUNE- NDERTIM 57 views1 application

PANTEON HOLDING Agjenci Punesimi, Rekrutimi & Sherbime ne familje kerkon per interes te klienteve te saj:

PUNESOHU NE KROACI ME KONTRATE PUNE – NDERTIM – HEKURLIDHES/ARMATURE
Vende vakante: 10

KRITERET

 • Mosha 25 – 45 vj
 • Te kete eksperience si ndihmes hekurlidhes dhe armature
 • Te jene energjike dhe me deshire per te punuar
 • Te interesuar per punesim afatgjate

KUSHTET E PUNES

 • Dite/jave pushim: E diele
 • Ofrohet akomodimi dhe transporti ne pune
 • Punesim me kontrate

Personat e interesuar te kontaktojne ne numrin e agjencise +355 69 20 92000. Per nje mbarevajtje sa me te mire te procesit te rekrutimit, lutemi te kontaktojne vetem personat qe permushin kriteret e kerkuara.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
 • Tel/Mob +355 69 20 999 00
 • Profili Sherbime