Punesim ne Tirane !Financiere 329 views9 applications

Job Expired

Agjensia “Erca Albania” kërkon të rekrutojë kandidatë për kompani në Tirane:

Financiere (Femra):

-Eksperience pune mbi 7 vite .
-Aftesi te mira menaxhimi dhe organizimi.
-Mosha 30-55.
-Te kene perfunduar studimet perkatese.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Profili Konsulence, Punesim