Promotor eBook Edukativ” (Full Time 70.000 Lekë + Bonuse) 121 views

Job Expired

iSource është një kompani rekrutimi që vjen në ndihme bizneseve nëpër zgjedhjen e personelit duke ofruar dhe shërbime të tjera si ato juridike, financiare dhe IT.
D
ëshironi të krijoni një eksperience të re me një ndër partnerët tanë ndërkombëtarë dhe të keni mundësi për rritje profesionale?

Aplikoni për pozicionin e “Promotor eBook Edukativ”

Kërkohet:

-Njohje e mirë gjuh
ëItaliane (B2-C1);
-Energjia, proaktiviteti dhe entuziazmi;
-Aftësi të mira 
komunikuese dhe bindëse;
-Njohuri të mira të sistemeve kompjuterike;
-Dispon
ibilitet për të punuar me kohë të plotë;

iSource të ofron:

-Pagë bazë 
70.000 Lekë bruto;
-Super Bonuse;
Fundjava pushim;
-Kontratë të rregullt pune;
-Trajnim i paguar;
Mundësi për rritje në detyrë brënda kompanisë;
-Ambjent miqësor pune;
Transporti paguar (Elbasan & Durrës) nga kompania

Për të aplikuar mund të dërgoni CV tuaj në adresën hr@i-source.al ose të kontaktoni në numrin +355 697045045.

Ju mendoni të prezantoheni për intervistë, iSource mendon për të gjitha të tjerat!

*Aplikimet do të trajtohen me konfidencialitetin maksimal në përputhje me ligjin nr. 9887 të Kuvendit të Shqipërisë për “Mbrojtjen e të dhënave personale”.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga "Elbasanit", pallati 2G, kati i II
  • Profili Call Center, Marketing