i-source

Follow

i-source

Company Information

  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga "Elbasanit", pallati 2G, kati i II
  • Profili Call Center, Marketing

About Us

iSource është një shoqëri e themeluar së fundmi e cila operon kryesisht në tregun e menaxhimit të burimeve njerëzore dhe sektorin e shërbimeve rekrutim/punësimit, shërbimeve financiare dhe ligjore. Të gjitha këto shërbime bazohen në një kulturë të lartë komunikimi dhe bashkëveprimi me trinomin kandidatë/shoqëri/treg pune.
Bashkëpunimi  me partner të sigurt na bën ne celësin e suksesit për karrierën tuaj!

Ne të iSource mendojmë se  puna e duhur mund të ndryshojë jetën e një personi, dhe personi i duhur mund të përmiresojë performancën e një kompanie!