Programues ne C#, Android programming, Visual Basic 39 views

Oferte Punesimi

SOFTEXPRES kerkon te punesoje ne kohe te plote programues, qe te plotesoje kushtet e meposhtme:
· Te kete njohuri (preferohet mbi 1 vit eksperience) ne te pakten nje nga gjuhet e programimit C#, Android programming, Visual Basic.
· Do te vleresohen edhe njohurite ne gjuhet shtese te programimit si: Sql ( databazat: sqlserver, mysql), Ajax, PHP, Html, Javascript, VB.net, Asp.
· Aftesi te punoje ne menyre te pavarur por edhe si pjese e grupit ne rastet kur kerkohet finalizim i shpejte i detyrave.
· Aftesi te mira komunikimi.
· Te kete aftesi per investigimin dhe menaxhimin kompetent te problematikave, kombinuar me aftesine per te pervetesuar njohuri te reja dhe ne menyre te shpejte.

·Paga do te jete e kenaqeshme!

Te interesuarit te paraqesin dorazi ose me email (info@softexpres.com):
· Leter Motivimi
· CV te perditesuar (bashkë me një fotografi me përmasa të fotos së pasaportës)
· Foto te diplomave ose certifikimeve (nese zoteroni)
· Listen e notave nese jeni student (print-screen nga profile i studentit online)

Informacion Kontakti:

SOFTEXPRES
Rr. Jeronin Derada Nd:1 , H:21 (Perballe Parlamentit)
Tel: 068 20 59507
Email: info@softexpres.com
www.softexpres.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Ali Demi, Pll 70/2