SoftExpres

Follow

This company has no active jobs

SoftExpres

Information Company

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Ali Demi, Pll 70/2

Something About Company

SOFTEXPRES është në treg që prej vitit 2004 dhe vetem ne nje kohe te shkurter ka arritur te ketë një numër të konsiderueshëm klientësh dhe një emër të konsoliduar.

Ritmet e zhvillimit janë të larta dhe synojmë zgjerimin e shërbimeve që mund të ofrojmë për ju.