Prezantuese në Showroom për showroom-in e ri në Grand Gallery, Yzberisht 65 views

Almex Contract Furniture, lider në arredim, kërkon Prezantuese në Showroom për showroom-in e ri në Grand Gallery, Yzberisht.
Nëse ke pasion mbi Interior Design dhe aftësi në shitje, bashkohu me ne për të krijuar dhe ofruar zgjidhje të personalizuara të arredimit.

🌟 Detyrat:
• Pritja dhe këshillimi i klientëve për mobilje që pasqyrojnë shijen dhe stilin e tyre.
• Përpilimi i preventivëve dhe konkludimi i shitjeve, duke u siguruar klientëve cilësinë e Almex.
• Angazhimi në mësimin e vazhdueshëm mbi trendet e Interior Design.

💼 Kualifikimet:
• Përvojë në shitje.
• Aftësi të mira komunikimi dhe marrëdhënie me klientin.
• Proficienca në Microsoft Excel.
• Gjuha angleze, njohja e gjuhëve shtesë është një bonus.

💡 Ne ofrojmë:
• Pagë bazë me bonuse dhe % nga shitjet.
• Trajnime të rregullta për të zhvilluar aftësitë në shitje dhe negocim.
• Aktivitete për ndërtimin e një kulture të fortë të ekipit.

Dërgo aplikimin në:
hr.almexfurniture@gmail.com

Cel. : +355685007002

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Mobilje