alb-i shpk ofron vend praktike / Internship online me fokus digital Marketing (remote) 116 views2 applications

alb-i shpk

Operon dhe ofron zgjidhje bashkohore
ne fushen e marketingut online

Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja,
te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise.

Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i zhvilloni ato ne bashkepunim te ngushte me specialistet tane.
Orare komplet fleksibel,
sepse detyrat / projektet nuk kerkojne prezence ne zyre,
por do te zhvillohen online remotly = from Home
mjafton te keni PC | Laptop + internet.

Mundesi per tu punesuar prane nesh dhe shanse per karriere ne nje fushe me shume perspektive.

Ju jeni natyre praktike, me iniciative, komunikuese dhe bindese?
Ju shquheni per kembngulje ne realizimin dhe manaxhimin e kohes dhe detyrave?
Ju keni interes dhe afrimitet me fushen e marketingut?

Atehere, aplikoni per: Praktike / Internship me fokus digital Marketing / online Marketing
ne adresen:alb-i@web.de ose WhatsApp 0693327078

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location