Pozicione Vakante pune: Shites/e zona Kombinat (full-time/ part-time ) 111 views

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

Pozicioni vakant i punes : Shitëse në dyqan zona Kombinat
Orari 7;30/ 15;30

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Maksimizon shitjet e produkteve duke u treguar klienteve për produktet dhe bënë sugjerime;
• Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet pyetjeve të tyre;

Aftësitë dhe kualifikimet:

• Aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
• Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;
• Preferohen të jenë afatgjatë;

Ofrojmë për ju:

  • Mjedis komod, pozitiv e dinamik pune.
  • Staf profesional dhe bashkepunues per realizimin me sukses te objektivave tuaja.
  • Motivojmë arritjet dhe performancen tuaj në punë.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mail:

infinitipunesime@gmail.com

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 29 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti