Plazh-Durres, ofrohet vend pune Menaxher 105 views1 application

Kërkon Menaxher ne nje Rezidence ne Durres

Kualifikimet e kërkuara:

Shkollim universitar preferohet në këto fusha: marketing, menaxhim ose kualifikime te ngjashme.
Njohuri te mira te programeve baze te kompiuterit.
Njohje e mire e gjuhës angleze.
Aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi.
Patente për drejtim automjeti.
Te jete i disiplinuar dhe organizuar

Detyrat qe do te kryeje:
1.Administrimi i nje Rezidence Banimi
2.Shitje Apartamentesh etj…
3.Detyra te ndryshme manaxheriale dhe organizative

Te interesuarit te dergojne nje CV me foto adresen : prona.al@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Sulejman Delvina pall. 29/14
  • Tel/Mob +355 (0) 4 2247 831
  • Profili Ndertim