N.C.E. shpk

Follow

This company has no active jobs

N.C.E. shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Rruga/Zona Sulejman Delvina pall. 29/14
  • Tel/Mob +355 (0) 4 2247 831
  • Profili Ndertim

About Us

Kompania NCE sh.p.k është themeluar në vitin 1998. Fillimisht është marrë me import-ekspot. Në vitin 2003 kompania është licensuar në fushën e ndërtimit dhe në 2004 ka filluar aktivitetin e saj ndertues.

NCE numëron një numër ndërtimesh në Tiranë dhe Durrës. Karakteristika themelore e veprimtarise se saj eshte cilesia.

Pikat e Forta të kompanisë janë zgjedhja e bashkëpunëtorëve, përdorimi i materialeve cilësore, marketingu, shitjet, kujdesi për klientin.