Pirunist, ne Magazine 435 views1 application

Job Expired

Pirunist, ne Magazine
Qëllimi i Pozicionit: Të organizojë punën në magazinë duke u bazuar në procedura dhe rregulloret e kompanisë.

-Leviz produktet nga zona e magazinimit / ruajtjes në makina ose rimorkiot e distributoreve sipas urdherit te magazinierit;-
Magazinon produktet në hapesiren e duhur;
-Në baza ditore, inspekton dhe kryen mirëmbajtje te vogla në karele;
-Operon ne karel ne perputhje te plote me rregullat e sigurimit teknik në mënyrë të sigurt dhe efikase;
-Mban ambjentin e punes pastër dhe të rregullt.
Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Arsim I mesem
Eksperiencë pune: Të ketë punuar në pozicione të ngjashme për të paktën 2 vjet

Aftësite:

  • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
  • Të jetë i aftë të punojë nën presion.

A
1
. Duke derguar me postë në adresën e mëposhtme:
hr@mercato.al /
ose duke kontaktuar ne numrin e telefonit 069 60 65 865

Tirana, Albania

Rrethrrotullimi i Lundres ose,

Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Divizioni i Burimeve Njerëzore
MEGATEK S.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice