Përkthyes full-time Anglisht-Shqip-Anglisht. 464 views22 applications

Job Expired

Kompania AlbaGlobal kërkon të punësojë një përkthyes full-time Anglisht-Shqip-Anglisht.

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:
– Të zotërojë shumë mirë gjuhën shqipe dhe angleze
– Të jetë i/e aftë të punojë nën trysni pune
– Të ketë aftësi të mira në komunikim
– Të ruajë paanshmërinë
– Të ruajë etikën
– Të mirëkuptojë çdo aspekt të ndjeshëm kulturor dhe të ketë aftësi të bashkëpunojë me persona me prejardhje të ndryshme kulturore
– Të ruajë konfidencialitetin

Të gjitha CV-të do të vlerësohen me kujdes dhe kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për të vijuar më tej me hapat e rekrutimit, duke përfshirë edhe kryerjen e një testi.

Adresat qe do aplikohet:
info@albaglobal.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Ismail Qemali"