AlbaGlobal shpk

Follow

This company has no active jobs

AlbaGlobal shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Ismail Qemali"

About Us

Themeluar në 2005, Albaglobal është kompania kryesore e shërbimeve të përkthimit, lokalizimit dhe interpretimit në Shqipëri. Përmes zyrës sonë të prodhimit në Shqipëri dhe pikës sonë të shitjeve në Mbretërinë e Bashkuar, ne ofrojmë shërbime gjuhësore për bizneset në rajonin e Ballkanit dhe globalisht.

Pavarësisht sektorit ose industrisë tuaj, ne mund të krijojmë zgjidhje të personalizuara për nevojat tuaja të përkthimit, lokalizimit ose interpretimit të saktë. Me njohuritë dhe përvojën tonë të gjerë, mjetet inovative dhe talentet e duhura, ne mund të ofrojmë shërbime të optimizuara për kërkesat tuaja.