Pergjegjese Shitjesh dhe Menaxhim Butiku 76 views1 application

ButikuLe Marche hap konkurs për vend të lirë pune, për pozicionin:

Pergjegjese Shitjesh dhe Menaxhim Butiku

Kualifikimet:

Të jetë person i motivuar dhe i inspiruar për punë.
Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit.
Preferohet njohja e gjuhës Angleze.
Te jete ambicioze dhe me pervoje pune ne shitje

Mënyra e Aplikimit:

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail info@oneairtravel.com ose kontaktoni ne numrin e celularit: +355688088201

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona ETC
  • Tel/Mob +35568088201
  • Profili Butik