Le March

Follow

This company has no active jobs

Le March

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona ETC
  • Tel/Mob +35568088201
  • Profili Butik

About Us

Butiku Le Marche hap konkurs për vend të lirë pune, për pozicioni:

Pergjegjese Shitjesh dhe Menaxhim butiku

Kualifikimet:

Të jetë person i motivuar dhe i inspiruar për punë.
Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit.
Preferohet njohja e gjuhës Angleze.
Te jete ambicioze dhe me pervoje pune ne shitje dhe ne menxhimin e rrjeteve sociale

Mënyra e Aplikimit:

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail info@oneairtravel.com ose kontaktoni ne numrin e celularit: +355688088201

 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë