Përfaqsues/e Shitjesh në Showroom – Tirane 63 views

Përfaqsues/e Shitjesh në Showroom, Billa & Co Shpk me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit
kerkon Përfaqsues/e Shitjesh në Showroom per ekspoziten e saj me vendodhje ne Kashar, Tirane.
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon aktivitetin e shitjes me qëllim arritjen e objektivave të paracaktuara;
 • Të orjentojë dhe sugjerojë tek klientët produktet dhe cmimet më të mira, duke u mbështetur në kërkesat e tyre;
 • Të ketë përgjegjësi për mirëmbajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve në sektorin përkatës;
 • Të ndjek procesit e shitjes deri në mbërritjen e porosisë pranë klientit;
 • Të përgatise preventivin e artikujve të shitur për klientin;
 • Të menaxhojë ekspozitën ku përfshihet përditësimi i artikujve të rinj dhe sugjerimi i vendosjes së produkteve;
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Të ketë eksperiencë në shitje, përbën avantazh;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizative;
 • Të bashkëpunojë në grup;
 • Të jetë person i shkathët dhe korrekt.

Kontakt:Billa & Co shpk,Autostrada Tirane-Durres, km.7.

 • Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në me fotografi në adresën e mëposhtme: hr@billa.al
 • Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Billa&Co Shpk

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location