Përfaqësues Shitjesh për Shërbimin e Menu-së Digitale OZZO 84 views

Job Expired

Titulli i punës: Përfaqësues i Shitjes për Shërbimin e Menu-së Digitale OZZO

Kompania: Start-Up Ventures sh.a

Vendndodhja: Bllok, Tiranë, Shqipëri

Paga: Paga bazë konkurruese + komision

Përshkrimi i punës:

Ne jemi një kompani që po rritemi shpejt, dhe po kërkojmë një Përfaqësues Shitjesh dinamik dhe të motivuar për t’ju  bashkuar ekipit tonë. Si Përfaqësues i Shitjes për Shërbimin e Menu-së Digitale OZZO, ju do të jeni përgjegjës për promovimin dhe shitjen e shërbimit tonë të menu-së digitale tek menaxherët dhe pronarët e bareve e restoranteve në Tiranë, Shqipëri.

Përgjegjësitë Kyçe:

 • Kërkoni në mënyrë aktive dhe identifikoni mundësi të reja biznesi duke identifikuar klientët potencialë nëpërmjet telefonatave, e-mail dhe takimeve personalisht;
 • Arrini dhe tejkaloni objektivat dhe qëllimet e shitjes mujore;
 • Edukoni klientët potencialë rreth avantazheve të Shërbimit të Menu-së Digitale OZZO dhe se si mund të përmirësojë ky shërbim biznesin e tyre;
 • Planifikoni dhe organizoni aktivitetet e shitjes dhe raportoni për progresin e bërë në bazë javore dhe mujore.
 • Përgatisni raporte shitjeje dhe ofroni komentet dhe idetë nga fusha për të ndihmuar në përmirësimin e produktit dhe shërbimit tone;
 • Menaxhoni marrëdhëniet me klientët duke ofruar shërbim të shkëlqyer ndaj klientit, adresimi i shqetësimeve dhe pyetjeve;
 • Shkoni personalisht për të takuar menaxherët dhe pronarët e restoranteve, duke udhëtuar në këmbë ose me scooter sipas nevojës

Kualifikimet:

 

 • Përvojë e provuar në shitje, preferueshëm në industrinë e restoranteve ose në një rol shitjesh B2B;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonalë;
 • Aftësi për të ndërtuar dhe ruajtur marrëdhënie të fortë me klientët;
 • Aftësi të forta negociuese dhe dakortësisë;
 • Rezultate të provuara të arritjes ose tejkalimit të objektivave të shitjes;
 • Vetëmotivuar, proaktiv dhe në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur;
 • Njohuri të mira në gjuhën shqipe dhe në gjuhën angleze;

Përfitimet:

 • Paga bazë  kompetitive  dhe bonuse;
 • Mundësi për të punuar me një kompani që po rritet shpejt;
 • Trajnime dhe mbështetje për t’ju ndihmuar të arrini sukses në rolin tuaj;
 • Një ambient i këndshëm dhe dinamik pune;
 • Mundësi për rritje dhe avancim të karrierës;

Nëse jeni një profesionist shitjeje i motivuar dhe i orientuar nga rezultatet që e pëlqeni ndërtimin e marrëdhënieve dhe keni pasion për industrinë e restoranteve, do të kishim dëshirë të dëgjonim prej jush. Ju lutem aplikoni me CV-në tuaj.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Bllok
 • Tel/Mob 0672002250
 • Profili Bar Kafe, Hoteleri, Informatike/IT/Software, Pub & Night Clubs & Discos