Start-Up Ventures

Follow

This company has no active jobs

Start-Up Ventures

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bllok
  • Tel/Mob 0672002250
  • Profili Bar Kafe, Hoteleri, Informatike/IT/Software, Pub & Night Clubs & Discos

About Us

Ne jemi një kompani që po rritemi shpejt, dhe po kërkojmë një Përfaqësues Shitjesh dinamik dhe të motivuar për t’ju  bashkuar ekipit tonë. Si Përfaqësues i Shitjes për Shërbimin e Menu-së Digitale OZZO, ju do të jeni përgjegjës për promovimin dhe shitjen e shërbimit tonë të menu-së digitale tek menaxherët dhe pronarët e bareve e restoranteve në Tiranë, Shqipëri.