Përfaqësues Shitjesh për Partnerët B2B -Tiranë 52 views1 application

Job Expired

DETYRAT KRYESORE: 

 • Miremban marrëdhëniet me partnerët/bizneset që shesin produktet/shërbimet e tyre më këste nepermjet Iutecredit Albania.
 • Përgjegjës për zhvillimin dhe mbajtjen e sa më shumë pikave aktive.
 • Prezanton/sugjeron produktet dhe shërbimet e IuteCredit tek çdo partner, në përshtatje me kërkesat dhe nevojat e partnerit.
 • Trajnon stafin e shitjes së partnerit me qëllim nxitjen e shitjeve të produkteve/shërbimeve të IuteCredit
 • Sigurohet që procesi i shitjes bëhet konform prodecurave te kredidhenies në fuqi te IuteCredit.
 • Monitoron çdo ditë rezultatet e shitjeve me patnerët dhe merr masa për partnerë që nuk performojnë, me qëllim përmbushjen e targetave të vendosura nga supervizori.
 • Në bashkëpunim me departamentin e marketingut, ndihmon partnerin me zgjidhje praktike për të rekalmuar mundesinë e shitjes me këste.
 • Menaxhon problematikat ose ankesat e partnerit në lidhje me shërbimin e IuteCredit.

PËR KËTË POZICION JU NEVOJITEN:

· Aftësi të shkëlqyera shitjeje
· Komunikim shumë i mirë dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhenie me partnerët
· Disiplinë dhe aftësi për të punuar i pavarur
· Dëshirë për të punuar në terren
· Aftësi për të punuar nën presionin e arritjes së rezultateve
· Eksperiencë të mëparshme në shitje, preferohet mbi 2 vjet
· Aftësi drejtuese të mjetit, patentë Klasi B

JU OFROJMË:
· Pagë konkuruese.
· Bonus mujor/ vjetor bazuar në performance.
· Skemën e Pensionit Privat dhe sigurim privat i Shëndetit dhe Jetës.
· Mundësi për të udhetuar Botën.
· Aktivitete Team Building të rregullta
· Mundësi zhvillimi personal dhe profesional. · Për më tepër informacion rreth karrierës në Iute:https://iutecredit.al/karriera-ne-iu…it-albania/%20

Ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit, hr@iutecredit.al Deadline: 20.05.2023
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me nivel të lartë konfidencialiteti.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Andon Z. Çajupi, Nd.3, H.2, Kt.3, Tiranë, Shqipëri
 • Profili Sherbime Financjare