Perfaqesues Mjekesor 34 views

Kompania Megapharm kerkon te punesoje Perfaqesues Mjekesor

Kerkesat minimale:

 • Eksperience si Perfaqesues mjeksor
 • Anglisht – te folur, te shkruar shume mire.
 • Aftesite kompjuterike do te duhen ne punen e perditshme si Microsoft Office dhe te tjera programe baze.
 • Patente e klasit B
 • Aftesi te mira komunikuese dhe bindese.
 • Te jete i gatshem te punoje ne cdo rreth potencial ne te gjithe Republiken e Shqiperise.
 • Paga shume e kenaqshme

Nese mendoni se keni aftesite perkatese dhe vullnetin per te qene pjese e Megapharm, ne pozicionin Perfaqesues Mjekesor dergoni CV tuaj ne:

email: l.rakipaj@megapharm.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. “Elbasanit”, Mjull-Bathore nr.4, Farkë
 • Tel/Mob 00355 42 249 611
 • Profili Mjeksi