Megapharm

Follow

Megapharm has posted 1 job

Megapharm

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. “Elbasanit”, Mjull-Bathore nr.4, Farkë
  • Tel/Mob 00355 42 249 611
  • Profili Mjeksi

About Us

MEGAPHARMA SH.P.K. ndodhet në TIRANE, Shqipëri dhe është pjesë e industrisë së shitësve me shumicë të barnave. MEGAPHARMA SH.P.K. ka 64 punonjës në këtë vend dhe gjeneron 21.26 milion dollarë shitje (USD).