Perfaqesues Mjekesor 61 views2 applications

Kompania Megapharm kerkon te punesoje Perfaqesues Mjekesor.

Kerkesat minimale:

 • Eksperience si Perfaqesues mjeksor
 • Anglisht – te folur, te shkruar shume mire.
 • Aftesite kompjuterike do te duhen ne punen e perditshme si Microsoft Office dhe te tjera programe baze.
 • Patente e klasit B
 • Aftesi te mira komunikuese dhe bindese.
 • Te jete i gatshem te punoje ne cdo rreth potencial ne te gjithe Republiken e Shqiperise.

Nese mendoni se keni aftesite perkatese dhe vullnetin per te qene pjese e Megapharm, ne pozicionin Perfaqesues Mjekesor dergoni CV tuaj ne:
email: 
m.dhima@megapharm.al
Vetem kandidatet seleksio
nuar do te kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. “Elbasanit”, Mjull-Bathore nr.4, Farkë
 • Tel/Mob 00355 42 249 611
 • Profili Mjeksi