Parukiere part time ose Estetiste per thonj 59 views

Parukeri Estetike “Miranda” kerkon te punesoje:

1.Nje parukere; muajt e pare me kohe te pjesshme, me pas me kohe te plote

2.Nje estetiste per thonjte. Te kete eksperience dhe mjetet e saj te punes.

Per detajet do te diskutohet nga afer. Dyqani ndodhet ne Selvi, rruges per tek Pazari i Ri.

Nr. i kontaktit: +355 67 686 0979

More Information

Only candidates can apply for this job.