Parashites/e ZEPA NATYRAL per Qytetet Lushnje, Berat ,Vlore 101 views

Job Expired

ZEPA NATYRAL prej disa vitesh zhvillon aktivitetin e saj në Shqipëri, bazuar në një strategji afatgjatë për zhvillimin e qendrueshëm të sektorit të qumështit, por jo vetëm, duke ofruar në tregun shqiptar produkte të shëndetshme dhe me qasjen për të kënaqur kërkesat dhe nevojat e konsumatorit shqiptar. Fabrika e përpunimit të qumështit ka filluar aktivitetin në vitin 2015, me qëllimin primar për të sjellë në treg prodhim vendas, me cilësi natyrale dhe sipas standardeve ndërkombëtare të sigurisë ushqimore. BRANDI kryesor i fabrikes AGS eshte ZEPA NATYRAL.

Kompania ZEPA NATYRAL kerkon te punesoje PARASHITES/E , sipas kritereve te meposhtme:

· Te jene energjike dhe te gatshem per te punuar ne nje ambient sfidues.
· Te kete aftesi te mira komunikumi
· Te afte per te punuar ne ekip dhe te orientuar drejt rezultateve
· Korrekt dhe te perpikte ne zbatimin e detyrave te ngarkuara nga kompania
· Shkolla e mesme e detyrueshme.
· Te zoteroje patente te klasit B,
· Mosha e preferuar nga 25 deri ne 55 vjec.
· Preferohen te kete eksperience pune ne kete pozicion,

Kompania jone ofron shperblim konkurues per tregun shqiptar te bazuar ne page baze plus perqindje mbi shitjet.
Ofrojme korrektesi ne pagesa .

Dergoni CV tuaj ne adresen e Email : info@ags.al

Ju lutem shkruani ne Subjekt pozicionin per te cilin po aplikoni!

Cel. : 069 60 44 707

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 6044707
  • Profili Sherbime