Operator/e Speed Taxi Sh.p.k 108 views

SPEED TAXI “Five Stars”, pjesë e Famiko Group, është kompania lider që ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri.
E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standartet më të larta të shërbimit taksi me çmime shumë konkuruese.
Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë në vit, operon në disa qytete të Shqipërisë.
Nëpërmjet këtij koncepti të ri të ofruar ne qytetet ku operojmë,
shërbimi ynë u përkthye shumë shpejt në trajtën e tre standarteve: Siguri, Komoditet dhe Profesionalizëm.

IG: speedtaxi.shkoder

📢 Shërbim i shpejtë, i sigurt, komod
Makina Eco Elektrike
⏱ 24orë/7dite
https://speedtaxi.al/

https://famiko.al/

Pozicioni: OPERATOR/E

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

Operatori pret telefonatat e klienteve dhe ben shperndarjen e taxive sipas porosive.

 • Përgjigjet në telefon dhe/ apo me çfarëdo mjeti tjetër komunikimi në lidhje me kërkesat e klientëve për shërbimin taksi;
 • Jep informacion në lidhje me çmimet dhe tarifat e shërbimit taksi;
 • Përpunon dhe transmeton informacionin dhe udhëzimet për të bashkërenduar aktivitetet e taksistëve duke përdorur një shumëllojshmëri komunikimesh me ndihmën e kompjuterit;
 • Menaxhon, shpërndan dhe bën rezervimet e taksive për të siguruar që të gjitha punët të kryhen në kohën e duhur siç kërkohet nga situata.

Profili i kandidatit:

 • Te kete njohuri te mira mbi rruget dhe adresat ne Shkoder, Tirane;
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze;
 • Te jete e/i afte te punoje ne grup dhe te kete aftesi organizative;
 • Te kete kete njohuri baze kompjuterike (paketa Office, Excel, Google Maps);
 • Te kete mundesi te punoje ne 3 turne.

 

Afati: deri më 15 Korrik 2024

Dërgoni CV tuaj në: hr@famiko.al

 

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Shkodër
 • Profili Sherbime