SPEED TAXI SHKODER

Follow

This company has no active jobs

SPEED TAXI SHKODER

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Shkodër
  • Profili Sherbime

About Us

 

SPEED TAXI “Five Stars” është kompania lider që ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri.

E krijuar në Janar 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime shumë konkurruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë në vit, makinat SPEED TAXI “Five Stars” i gjeni në shumë qytete të Shqipërisë.

Nëse ju duhet të arrini shpejt në destinacionin tuaj dhe dëshironi të merrni shërbimin më cilësor, telefononi numrat e disponueshëm 24 orë në ditë ose rezervoni udhëtimin tuaj online.