OPERATORE TURIZMI NE AGJENSI TURISTIKE 141 views1 application

Job Expired

Agjensia Turistike Sky Tour shpall vakant pozicionin Operatore Turizmi.

 

Kriteret e kanditates

 

– Eksperience minimum 6 muaj ne Agjenci Turistike.( Pervoja me e gjate do perbente avantazh)

– Njohje shume te mira te sistemeve B2B online

– Te jete dinamike dhe me ambicie

– Korrekte me orarin dhe rregulloren e zyres.

– Aftesi te shkelqyera te komunikimit me goje dhe me shkrim  te gjuhes angleze. Gjuhe te dyta perbejne prioritet.

– Perdorimi i avancuar i Ms World, Ms Excel dhe Power Point.

Detyrat e kanditates

 • Mbajtja e cilesise dhe standarteve profesionale ne nivel shume te larte
 • Permbushja e detyrave te dhena ne kohe dhe saktesi
 • Manaxhimi i disa puneve ne te njejten kohe sipas prioritetit perkates
 • Te punuarit ne menyre individuale dhe ne grup
 • Integriteti dhe qendrueshmeria ne pune.
 • Të krijoje, të reklamojë, të shesë paketa turistike/ bileta udhëtimi, sipas kërkesave të klientëve.

Ju lutem nese jeni te interesuar dhe i permbushni kriteret e mesiperme dergoni CV tuaja ne adresen : sky.tour.al@gmail.com ose na telefononi |: +355 69 32 80520

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Rruga/Zona Ruga Mine Peza, Perballe Vila Tafaj, 200 m poshte Kafe Flores
 • Tel/Mob +355693280520
 • Profili Agjensi turistike udhetimi, Turizem