SKY TOUR ALBANIA

Follow

SKY TOUR ALBANIA has posted 1 job

SKY TOUR ALBANIA

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Ruga Mine Peza, Perballe Vila Tafaj, 200 m poshte Kafe Flores
  • Tel/Mob +355693280520
  • Profili Agjensi turistike udhetimi, Turizem

About Us

Bileta avioni, trageti , rezervime hotelesh ne te gjithe boten, ture turistike ne te gjithe Evropen dhe me gjere,paketa ne grup dhe individuale.

DEPARTAMENTI  INCOMING