Operatorë për Kujdesin ndaj Klientit 251 views8 applications

Job Expired

Kompania ajrore Albawings njofton hapjen e aplikimeve për pozicionin vakant të:

  • Operatorë për Kujdesin ndaj Klientit

Ju ftojmë të dërgoni aplikimin tuaj në bazë të kërkesave e kualifikimeve, si më poshtë:

  • Zotërim i rrjedhshëm në komunikim e shkrim I gjuhëve Italiane & Angleze;
  • Njohuri të mira kompjuterike;
  • Eksperiencë në Shërbimin ndaj Klientit përbën avantazh;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe pune në grup;

Ky përshkrim pune nuk është gjithëpërfshirës.
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në a.dresën e email: jobs@albawings.com brenda datës 09 Prill 2023
Vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Tirana Business Park
  • Profili Agjensi turistike udhetimi, Transport/Spedicion, Turizem