Operatore Kase/Desk 28 views

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

 

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant:
Specialiste Faturimi dhe Perdorimi Kase  /Desk

 

Detyrat/Pergjegjësitë                                    

1-Regjistrimi I klienteve ne sistem

2-Regjistrimi I Shitjeve dhe Arketimeve

3-Plotesimi dhe kontrolli I Dokumentacionit te magazines (hyrje/dalje)

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

1-Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Fakulteti I Ekonomise .
2-Te kete njohuri ne perdorimin e programit Financa 5
3-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
4-Eksperience ne nje pune te ngjashme.
5-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.

6-Te jete person I pergjegjshem dhe korrekt.

 

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat :

Email : hr@globe.al                Whtspp: 0676027237

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes” ,Nd.124,H. 10,Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
  • Profili Tregti