OPERATORE CALL CENTER 477 views

Job Expired

Ofrohen vende pune në gjuhën italiane në fushatat e shitjeve për produktet e bukurisë, kujdesit për trupin, mirëqenies, dietën dhe stilin e jetës.
Bëhuni pjesë e skuadrës tonë për të përjetuar eksperiencën dhe ndërtimin e të ardhmes tuaj!
Ju mirëpresim!
……………..
Offerte di lavoro disponibili in italiano in campagne vendita di prodotti di bellezza, cura del corpo, benessere, dieta e lifestyle.
Entra a far parte del nostro team per vivere e costruire il tuo futuro!
Për informacione më shumë:⤵️
📱Cel: +355 68 46 04 555
📧 Email: selezione@masnet.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 18 Jobs
  • Location Albania, Durrës