Operator Turizem Dentar 128 views1 application

Skyline eshte kompani telemarketingu e cila po rekruton operator per fushaten e Turizmit Dentar.

Cfare kerkojme ne?

Nje nivel italishtjeje shume te mire B2-C1.

Eksperience minimumi 6 muaj ne fushaten e Turizmit Dentar.

Aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese.

 

Cfare ofrojme ne?

Paga duke filluar nga 650-700 euro + % per cdo fushate.

Bonuse per cdo kontrate.

Ambient shume te kendshem dhe miqesor ne zemer te Tiranes.

Kushte shume te mira pune.

Siguracione te paguara.

 

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Dibres, pallati observator
  • Tel/Mob +355692204991
  • Profili Call Center