Operator gjuha italiane, pagesa 700 euro 160 views

Job Expired

Kompania Skyline, eshte ne kerkim te personave italishtfoles per dy nga fushatat tona, Turizem Dentar dhe Sky Tv.

Operatoret mund te jene me dhe pa eksperience pasi ne mundesojme trajnimin.

Duhet te jene njohes te gjuhes italiane dhe te kene disponibilitet 6 ose 8 ore.

Pagesa 650-700 euro.

Kushte shume te mira pune.

Rruga e Dibres, pallati Observator.

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Dibres, pallati observator
  • Tel/Mob +355692204991
  • Profili Call Center