Operator/e outbound 3 EURO/ora 45 views

Italnetwork po kerkon më të mirët !

Nëse njeh mirë gjuhën Italiane mund te paraqitesh prane ambjenteve tona tek Ish Blloku Rruga Ismail Qemali,pallati Abisnet per nje interviste prezantimi.

Ne po kerkojme operator outbound per fushaten vodafone casa.

Ofrohet:

  • Paga me e larte ne treg.
  • TRAJNIME te vazhdueshme falas!!!
  • Ora e punes 3 euro/h
  • Ambjent i qete, staf mikprites dhe i disponueshem ne cdo moment.

Rr.Ismail Qemali,Bllok,Tirane
0699493196 / 069 762 7714

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center